Inschrijven

U kunt uw kind (voor)inschrijven via onderstaand formulier. Op basis van dit formulier, zullen wij per mail contact met u opnemen en ontvangt u een inschrijfformulier voor onze wachtlijst.

Momenteel zitten veel van onze groepen vol. Onze prioriteit ligt bij het bieden van een warme en stabiele omgeving voor alle kinderen. Kinderen met broertjes of zusjes op onze locatie hebben daarom ook voorrang op onze wachtlijst.

Nieuwe aanmeldingen worden op een wachtlijst geplaatst, maar helaas kunnen we op dit moment geen inschatting geven van de wachttijd. We zullen regelmatig updates sturen en zodra er een geschikte plek beschikbaar komt, nemen we direct contact op.

Onze planning strekt zich ongeveer 6 maanden vooruit, maar we houden deze nauwlettend in de gaten omdat de bezetting van de groepen regelmatig verandert. We willen de groepen goed verdelen en alle kinderen continuïteit bieden. We geven de voorkeur aan aanvragen voor twee of meer dagen per week. Flexibiliteit met betrekking tot de gewenste dag(en) en startdatum kan enorm helpen bij het vinden van een passende oplossing.

Hoewel we de inschrijfdatum in de gaten houden, is deze niet leidend. We kijken ook naar de leeftijd van de kinderen, omdat hier wettelijke regels voor gelden. Het kan voorkomen dat er een plek beschikbaar is gekomen voor een ouder kind, maar niet voor een baby, of andersom.

 

Heeft u andere vragen? Mail dan naar info@sihv.nl of bel naar 030-6874777.

You are donating to : Ouderportaal

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...