Tarieven

Per 1 januari 2005 regelt de Wet kinderopvang de financiering van de kinderopvang. U sluit zelf een overeenkomst af met het kinderdagverblijf van uw keuze en ontvangt een factuur voor de werkelijke kosten. Afhankelijk van Uw persoonlijke situatie, kunt U een bijdrage aanvragen bij de belastingdienst via www.toeslagen.nl.

Voor het uurtarief verwijzen wij U graag door naar onze tarievenlijst. Jaarlijks wordt de prijs aangepast volgens indexcijferhuishoudens en CAO aanpassingen.

De werkelijke kosten worden bepaald door het uurtarief maal het aantal uren per week. Dit wordt omgerekend in een gemiddeld maandtarief op basis van 52 weken. Eventuele extra uren worden tegen hetzelfde uurtarief achteraf in rekening gebracht. De betalingen dienen vooraf betaald te worden via automatische incasso. Het bedrag wat U maandelijks moet betalen wordt rond de 9e van de maand van uw rekening afschreven.

Wij hebben er voor gekozen om alleen dagopvang aan te bieden in hele dagen. De reden hiervoor is dat we de rust en de duidelijkheid voor de kinderen op de groep erg belangrijk vinden.

Bekijk onze tarievenlijst

You are donating to : Ouderportaal

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...