Groepsindeling

Bij Kinderopvang Spring-in-‘t-Veld hebben we 4 groepen; 2 baby/dreumes groepen voor de kinderen van 0 tot 2 jaar (Kalfjes en de Kuikentjes) en 2 peutergroepen voor de kinderen van 2 tot 4 jaar (Koetjes en de Kippen). Dit zijn zogenoemde “horizontale groepen”. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat horizontale groepen beter scoren op kwaliteit dan verticale groepen, dit geldt voor zowel baby’s, dreumesen als peuters.

In horizontale groepen merk je dat de inrichting van de ruimte is toegespitst op de desbetreffende leeftijdsgroep, wat de emotionele en educatieve kwaliteit ten goede komt.
Voor peuters geldt tevens een hogere mate van welbevinden en betrokkenheid in een groep zonder baby’s.

Wij zijn overtuigd van de voordelen en de betere kwaliteit die een horizontale groep te bieden heeft, het zorgt bij de kinderen voor rust en ze worden uitgedaagd op hun eigen niveau.

Op iedere groep staat een vast team van betrokken en enthousiaste pedagogisch medewerksters, zodat de kinderen steeds dezelfde gezichten zien. We streven ernaar zoveel mogelijk vastigheid te bieden op iedere groep.

In geval van ziekte/vakantie van één van de vaste pedagogisch medewerkster, zal er vanuit de vaste invalpool voor vervanging gezorgd worden.

You are donating to : Ouderportaal

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...