Voeding en verzorging

Bij Spring-in-‘t-Veld hebben we een voedingsbeleid, hierin staat omschreven wat wij belangrijk vinden met betrekking tot voeding en welke voedingsmiddelen we hierin vinden passen. We hebben er voor gekozen om het gebruik van suikers te reduceren. Wanneer uw kindje zijn/haar verjaardag bij ons viert, vragen we U dan ook een passende traktatie mee te geven.

Spring-in-‘t-Veld zorgt voor bijna alle voedings- en verzorgingsmiddelen voor uw kind, zoals vers(e) fruit(hapjes), volkoren brood en beleg, thee/water, melk/karnemelk, tussendoortjes zoals bv. rauwkost, crackers en yoghurt. Daarnaast zorgen wij ook voor de luiers.                                                                                                                                                  

Al deze producten zijn bij de prijs inbegrepen. Als uw kind andere producten nodig heeft dan wij aanbieden i.v.m. een allergie of dieet dan moet u hier zelf zorg voor dragen. Speciale en afwijkende voeding is niet bij de prijs inbegrepen.

We vinden het belangrijk dat elke baby, in verband met eventuele gevoeligheid voor bepaalde babyvoeding, zijn/haar eigen flesvoeding kan krijgen. Dit dient u dus zelf mee te nemen in een afgemeten hoeveelheid, voorzien van naam op de fles met speen. Dit maken we dan op het kinderdagverblijf klaar. Het voedingspatroon van uw kindje bespreekt U met de pedagogisch medewerkers. 

Spring in ’t Veld neemt deel aan www.luierrecyclingnederland.nl.

You are donating to : Ouderportaal

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...