VAK

Kinderopvang Spring-in-’t-Veld is aangesloten bij de Vereniging Agrarische Kinderopvang (VAK). De VAK stelt zich tot doel om agrariërs te ondersteunen bij het starten en exploiteren van een kinderdagverblijf op hun agrarische bedrijf. Hiervoor werd tenslotte de Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK) ook opgericht. Daarnaast draagt de VAKkinderen met veel passie een GROEN HART toe!

Door het (uit-)voeren van de VAK formule draagt men bij tot kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een groene, natuurlijke omgeving met een pedagogische visie die bijdraagt aan een gezonde, natuurlijke opvoeding van jonge kinderen.

De VAK wil hierdoor zijn bijdrage leveren aan een gezonde maatschappij van morgen. Dit doen ze door kinderen op een vanzelfsprekende manier te ondersteunen in het verkrijgen van een positief zelfbeeld met daarin de boodschap: ‘Ik mag er zijn!’ en ‘Ik kan het aan!’.

De VAK formule is dan ook daarop gericht om zowel kinderen te ondersteunen in een gezonde emotionele, geestelijk en fysieke ontwikkeling en hun maximaal te laten profiteren van alles wat een VAK kinderdagverblijf te bieden heeft maar ook om agrariërs te blijven ondersteunen in het oprichten van een eigen agrarisch kinderdagverblijf.

You are donating to : Ouderportaal

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...