Kwaliteit

Kinderopvang Spring-in-‘t-Veld voldoet aan de wettelijke eisen geldend voor kinderopvang. Aanvullend is een programma van eisen voor “kinderopvang op de boerderij” opgesteld door de VAK (Verenigde Agrarische Kinderopvang). Wij werken met een professioneel geschoold team. Er vindt binnen Spring-in-’t-Veld structurele pedagogische deskundigheidsbevordering plaats voor medewerksters, welke dieper ingaat op de beschreven pedagogische theorieën en welke zich tevens richten op vragen uit de praktijk. Hiermee blijft dit een levend geheel waarbij de pedagogisch medewerksters zich blijvend in de organisatievisie kunnen ontwikkelen.

Kwaliteitsysteem

Binnen de VAK hebben wij onze licentie behaald om te mogen werken volgens hun richtlijnen, visie en protocollen (de VAK-formule). Door trainingen, overleggen met partners, trajectbegeleiding, intranet, deskundigheidsbevordering en audits blijft kinderopvang Spring-in-‘t-Veld op de hoogte van alle landelijke ontwikkelingen en eisen in de kinderopvang en werken we conform de Wet Kinderopvang, waarmee kwaliteit en veiligheid gewaarborgd worden.

Spring-in-‘t-Veld werk met een kwaliteitssysteem genoemd ISO certificering. Zij stellen kwaliteitsnormen op, zodat wij ‘verantwoorde zorg’ kunnen leveren. De kwaliteit wordt regelmatig gecontroleerd door middel van interne en externe toetsingen, uitgevoerd door een erkende instantie. Kwaliteitszorg zien wij als een doorgaand proces van evaluatie, verbeteringen en het waarborgen van kwaliteit.

You are donating to : Ouderportaal

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...