Visie

Door uw kind naar onze kinderopvang te brengen kiest u voor opvang in een groep. Voor uw kind betekent dit een nieuwe omgeving met andere mogelijkheden dan thuis…een plek om andere kinderen te leren kennen, met elkaar te (leren) spelen en om nieuwe ervaringen op te doen.

Bij Spring-in-’t-Veld benaderen de leidsters uw kind op een positieve, individuele, en respectvolle manier. Hierdoor krijgt uw kind zowel letterlijk als figuurlijk de ruimte om zichzelf te zijn. In deze vertrouwde, veilige en stimulerende omgeving zal uw kind zich op z’n gemak voelen, waardoor het zich optimaal in z’n eigen tempo kan ontwikkelen.

Wij werken met een pedagogische visie uit het handboek van VAK (Verenigd Agrarisch Kinderopvang) en een kwaliteitsmanagementsysteem, waarbij professionele opvang wordt gewaarborgd. In de informatiemap voor ouders staat een samenvatting van ons pedagogisch beleid.

Spring-in-’t-Veld vindt het van belang dat de leefwereld van het kind thuis en in de kinderopvang bij elkaar aansluiten. Daarom maken wij veel tijd vrij voor het contact met de ouders. Om de ouders nog meer bij onze kinderopvang te betrekken hebben we de website interactief gemaakt. De ouders kunnen zelf inloggen om foto’s, ons groepsdagboek, de informatie vanuit de Ouder Commissie en al het nieuws te bekijken via de site.

You are donating to : Ouderportaal

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...